Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Nara TY"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ishida Y; Milk Science Research Institute, Megmilk Snow Brand Co., Ltd., Kawagoe, Saitama, Japan., Chacrabati R; Area of Regulatory Biology, Division of Life Science, Graduate School of Science and Engineering, Saitama University, Sakuraku, Saitama, Japan., Ono-Ohmachi A; Milk Science Research Institute, Megmilk Snow Brand Co., Ltd., Kawagoe, Saitama, Japan; Research and Development Planning Department, Megmilk Snow Brand Co., Ltd., Shinjuku-ku, Tokyo, Japan., Gong Z; Area of Regulatory Biology, Division of Life Science, Graduate School of Science and Engineering, Saitama University, Sakuraku, Saitama, Japan., Ikenoya C; Area of Regulatory Biology, Division of Life Science, Graduate School of Science and Engineering, Saitama University, Sakuraku, Saitama, Japan., Aizawa S; Area of Regulatory Biology, Division of Life Science, Graduate School of Science and Engineering, Saitama University, Sakuraku, Saitama, Japan., Nara TY; Milk Science Research Institute, Megmilk Snow Brand Co., Ltd., Kawagoe, Saitama, Japan., Morita Y; Milk Science Research Institute, Megmilk Snow Brand Co., Ltd., Kawagoe, Saitama, Japan; Research and Development Planning Department, Megmilk Snow Brand Co., Ltd., Shinjuku-ku, Tokyo, Japan., Kato K; Research and Development Planning Department, Megmilk Snow Brand Co., Ltd., Shinjuku-ku, Tokyo, Japan., Sakai T; Area of Life-NanoBio, Division of Strategy Research, Graduate School of Science and Engineering, Saitama University, Sakura-ku, Saitama, Japan., Sakata I; Area of Regulatory Biology, Division of Life Science, Graduate School of Science and Engineering, Saitama University, Sakuraku, Saitama, Japan. Electronic address: Isakata@mail.saitama-u.ac.jp.
Publikováno v:
Nutrition (Burbank, Los Angeles County, Calif.) [Nutrition] 2017 Jul - Aug; Vol. 39-40, pp. 15-19. Date of Electronic Publication: 2017 Feb 27.
Autor:
Asano H; Division of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Kyoto, Japan., Kida R; Division of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Kyoto, Japan., Muto K; Milk Science Research Institute, Megmilk Snow Brand Co, Ltd, Kawagoe, Japan., Nara TY; Milk Science Research Institute, Megmilk Snow Brand Co, Ltd, Kawagoe, Japan., Kato K; Milk Science Research Institute, Megmilk Snow Brand Co, Ltd, Kawagoe, Japan., Hashimoto O; Laboratory of Experimental Animal Science, Kitasato University School of Veterinary Medicine, Towada, Japan., Kawada T; Division of Food Science and Biotechnology, Kyoto University Graduate School of Agriculture, Kyoto, Japan., Matsui T; Division of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Kyoto, Japan., Funaba M; Division of Applied Biosciences, Graduate School of Agriculture, Kyoto University, Kyoto, Japan.
Publikováno v:
Cell biochemistry and function [Cell Biochem Funct] 2016 Dec; Vol. 34 (8), pp. 647-656.