Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Napieraj, Maja"'
We address the issue of structure changes of a canola protein gel (as a solid food model) during gastrointestinal digestion. We present a method for synchrotron Small-Angle X-ray Scattering analysis of the digestion of a gel in a capillary. Scanning
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2310.17226
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Napieraj, Maja
Publikováno v:
Biological Physics [physics.bio-ph]. Université Paris-Saclay, 2023. English. ⟨NNT : 2023UPASF036⟩
Proteins are irreplaceable macronutrients in human diet providing essential amino acids for different functions of the body. Ingested protein food in gastro-intestinal tract undergoes various physicochemical modifications, induced by pH and enzymatic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3515::6b3ca5518d7b5c60c525e5fc485a8a67
https://theses.hal.science/tel-04131188
https://theses.hal.science/tel-04131188
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.