Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Naphatthalung J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chairuk P; Faculty of Traditional Thai Medicine, Prince of Songkla University, Hat Yai, Thailand., Zaman RU; Faculty of Traditional Thai Medicine, Prince of Songkla University, Hat Yai, Thailand., Naphatthalung J; Faculty of Traditional Thai Medicine, Prince of Songkla University, Hat Yai, Thailand., Jansakul C; Faculty of Traditional Thai Medicine, Prince of Songkla University, Hat Yai, Thailand.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2021 Jul; Vol. 101 (9), pp. 3942-3951. Date of Electronic Publication: 2021 Feb 08.