Zobrazeno 1 - 10
of 425
pro vyhledávání: '"Naozuka J"'
Autor:
Naozuka J; Departamento de Química, Universidade Federal de São Paulo, Diadema, 09972-270, Brazil. j.naozuka@unifesp.br., Oliveira AP; Departamento de Química Fundamental, Universidade de São Paulo, São Paulo, 05513-970, Brazil., Nomura CS; Departamento de Química Fundamental, Universidade de São Paulo, São Paulo, 05513-970, Brazil.
Publikováno v:
Analytical and bioanalytical chemistry [Anal Bioanal Chem] 2024 May; Vol. 416 (11), pp. 2605-2623. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 15.
Autor:
de Oliveira AP; Department of Chemistry, University of Cincinnati, Cincinnati, OH 45221, USA; Department of Chemistry, Universidade Federal de São Paulo, Diadema, SP 09972-270, Brazil., Naozuka J; Department of Chemistry, Universidade Federal de São Paulo, Diadema, SP 09972-270, Brazil. Electronic address: j.naozuka@unifesp.br., Landero Figueroa JA; Department of Chemistry, University of Cincinnati, Cincinnati, OH 45221, USA.
Publikováno v:
Journal of hazardous materials [J Hazard Mater] 2023 Jun 05; Vol. 451, pp. 131098. Date of Electronic Publication: 2023 Feb 26.
Autor:
de Oliveira AP; University of Cincinnati, Cincinnati, OH, United States; Universidade Federal de Sao Paulo, Diadema, SP, Brazil., Naozuka J; Universidade Federal de Sao Paulo, Diadema, SP, Brazil. Electronic address: j.naozuka@unifesp.br., Landero-Figueroa JA; University of Cincinnati, Cincinnati, OH, United States.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2023 Jan 15; Vol. 399, pp. 133984. Date of Electronic Publication: 2022 Aug 31.
Autor:
de Oliveira AP; University of Cincinnati, Cincinnati, OH, United States; Universidade Federal de São Paulo, Diadema, Sao Paulo, Brazil., Naozuka J; Universidade Federal de São Paulo, Diadema, Sao Paulo, Brazil. Electronic address: j.naozuka@unifesp.br., Landero-Figueroa JA; University of Cincinnati, Cincinnati, OH, United States.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2022 Jul 30; Vol. 383, pp. 132582. Date of Electronic Publication: 2022 Feb 26.
Autor:
de Oliveira AP; Department of Chemistry, University of Cincinnati, Cincinnati, Ohio, USA.; Department of Chemistry, Universidade Federal de São Paulo, Sao Paulo, Brazil., Naozuka J; Department of Chemistry, Universidade Federal de São Paulo, Sao Paulo, Brazil., Landero-Figueroa JA; Department of Chemistry, University of Cincinnati, Cincinnati, Ohio, USA.
Publikováno v:
Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment [Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess] 2022 Mar; Vol. 39 (3), pp. 508-524. Date of Electronic Publication: 2022 Feb 03.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Słyszyk, Klaudia1 (AUTHOR) klaudia.kowalik@up.lublin.pl, Siwulski, Marek2 (AUTHOR) marek.siwulski@up.poznan.pl, Wiater, Adrian3 (AUTHOR) adrian.wiater@mail.umcs.pl, Tomczyk, Michał4 (AUTHOR) michal.tomczyk@umb.edu.pl, Waśko, Adam1 (AUTHOR) adam.wasko@up.lublin.pl
Publikováno v:
Molecules. Oct2024, Vol. 29 Issue 19, p4740. 18p.
Autor:
de Oliveira AP; Universidade Federal de São Paulo, Departamento de Química, Diadema, 09972-270, Brazil., de Oliveira Leme F; Universidade Federal do ABC, Centro de Ciências Naturais e Humanas, Santo André, 09210-580, Brazil., Nomura CS; Universidade de São Paulo, Departamento de Química Fundamental, São Paulo, 05513-970, Brazil., Naozuka J; Universidade Federal de São Paulo, Departamento de Química, Diadema, 09972-270, Brazil. jnaozuka@gmail.com.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2019 Jul 25; Vol. 9 (1), pp. 10827. Date of Electronic Publication: 2019 Jul 25.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.