Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Nancib, Aicha"'
Autor:
Derabli, Besma, Nancib, Aicha, Nancib, Nabil, Aníbal, Jaime, Raposo, Sara, Rodrigues, Brigida, Boudrant, Joseph
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2022 370
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nancib, Nabil, Nancib, Aicha, Boudjelal, Amel, Benslimane, Chouki, Blanchard, Fabrice, Boudrant, J *
Publikováno v:
In Bioresource Technology 2001 78(2):149-153
Publikováno v:
Journal of Applied Biotechnology & Bioengineering
Journal of Applied Biotechnology & Bioengineering, MedCrave, 2017, 4 (1), ⟨10.15406/jabb.2017.04.00093⟩
Journal of Applied Biotechnology & Bioengineering, MedCrave, 2017, 4 (1), ⟨10.15406/jabb.2017.04.00093⟩
Sawdust wood (SW) is a promising lignocellulosic biomass for lactic acid production due to its abundant availability, low cost and high carbohydrates content that can be converted to fermentable sugars. The dilute acid hydrolysis of SW was investigat
Autor:
Nancib, Nabil, Ghoul, Mostefa, Larous, Larbi, Nancib, Aïcha, Adimi, Leila-zed, Remmal, Mouloud, Boudrant, Joseph
Publikováno v:
In Bioresource Technology 1999 67(3):291-295
Publikováno v:
Revue Вестник Международной академии холода
Revue Вестник Международной академии холода, 2016
Revue Вестник Международной академии холода, 2016
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6d02e8dd98f72148715293018275b837
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-03058489
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-03058489
Publikováno v:
Вестник международной академии холода
Вестник международной академии холода, 2016, Moscou, Russia
Вестник международной академии холода, 2016, Moscou, Russia
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::23dfc50963f6fba22609fb06b16fc3f2
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-03058467
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-03058467
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology v.46 n.3 2015
Brazilian Journal of Microbiology
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
Brazilian Journal of Microbiology
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
The production of lactic acid from date juice by Lactobacillus caseisubsp. rhamnosus in batch and fed-batch cultures has been investigated. The fed-batch culture system gave better results for lactic acid production and volumetric productivity. The a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::7eac61201f6d30025596dba9641ab051
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822015000300893
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822015000300893
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.