Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Nan Xiping"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nan Xiping, Meng Yue, Tian Zhigang, Yang Zhiqiang, Xianpeng Zeng, Sun Hongrui, Liu Xiangying, Lining Kang, Linyuan Ma, Jieying Fan
Publikováno v:
Food chemistry. 367
In order to determine the mechanisms underlying resistant starch formation, three treatments were used to prepare resistant starch from purple sweet potato. The resistant starch yield, amylose content, chain length distribution, thermal properties, a
Publikováno v:
Journal of food protection. 84(6)
The inhibition kinetics of glutathione (GSH) and quercetin on acrylamide (AA) formation in the low-moisture Maillard systems were investigated at 180°C. The inhibition rates in an equal-molar asparagine-glucose (Asn-Glc) system were higher than thos
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of food protection.
Oil oxidation in an oil-rich system was used to investigate the effect on acrylamide formation. Three kinds of common oil, soybean oil, olive oil, and palm oil, were preheated at different temperatures (120, 150, 180, and 210°C) for different times
Autor:
Nan Xiping, Meng Yue, Liu Xiangying, Lining Kang, Jieying Fan, Sun Hongrui, Tian Zhigang, Yang Zhiqiang, Xianpeng Zeng
Publikováno v:
International Journal of Food Engineering. 16
Potato offers numerous health benefits that have yet to be utilized by the food industry. To evaluate the use of potato as an ingredient in staple food products, various proportions of potato flour were added to wheat flour (0–50 %) to form potato
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.