Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Namli, S."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The study was aimed to evaluate the effects of different auxins on phenolic contents and antioxidant potential of methanolic extract of Hypericum retusum Aucher (Clusiaceae) plantlets grown under in vitro conditions. After seed sterilisation and germ
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::513e4c374c58662e500ef9fda94cab54
https://hdl.handle.net/11499/24586
https://hdl.handle.net/11499/24586
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Biotechnology; Vol 6, No 5 (2007)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Three different cytokinins (BA, kinetin and TDZ at 1 mg/l) were tested in order to study their effects on pistachio stoma morphology. Additional BA concentrations of 0.25, 0.625 and 2 mg/l were also tested.The stoma morphology of pistachio leaves in