Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Namitha, K. K."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Science, 2000 Nov 01. 79(9), 1381-1383.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24105292
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fayaz M; Plant Cell Biotechnology Department, Central Food Technological Research Institute, Mysore-570 020, India., Namitha KK, Murthy KN, Swamy MM, Sarada R, Khanam S, Subbarao PV, Ravishankar GA
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2005 Feb 09; Vol. 53 (3), pp. 792-7.