Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Nalon, Gabriela Aparecida"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pacheco, Ana Flávia Coelho, Pereira , Gabriela Zinato, Nalon, Gabriela Aparecida, Gusmão, Jhonathan Valente Ferreira, Pacheco, Flaviana Coelho, Paiva, Paulo Henrique Costa, Leite Junior, Bruno Ricardo de Castro
Publikováno v:
The Journal of Engineering and Exact Sciences; Vol. 8 No. 11 (2022): In progress ; 15099-01e
The Journal of Engineering and Exact Sciences; Vol. 8 Núm. 11 (2022): In progress ; 15099-01e
The Journal of Engineering and Exact Sciences; v. 8 n. 11 (2022): In progress ; 15099-01e
The Journal of Engineering and Exact Sciences
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
The Journal of Engineering and Exact Sciences; Vol. 8 Núm. 11 (2022): In progress ; 15099-01e
The Journal of Engineering and Exact Sciences; v. 8 n. 11 (2022): In progress ; 15099-01e
The Journal of Engineering and Exact Sciences
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Vegetable proteins are a good alternative to animal sources in obtaining hydrolysates with technical functional activities due to their safety, low cost and ease of large-scale production. Protein hydrolysates can enhance the functionality of protein
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::7133eaab66a067d6385afeba00ba72d7
https://periodicos.ufv.br/jcec/article/view/15099
https://periodicos.ufv.br/jcec/article/view/15099