Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Nallan Chakravartula, Swathi Sirisha"'
Autor:
Raponi, Flavio, Moscetti, Roberto, Nallan Chakravartula, Swathi Sirisha, Fidaleo, Marcello, Massantini, Riccardo
Publikováno v:
In Biosystems Engineering November 2022 223 Part B:1-13
Autor:
Nallan Chakravartula, Swathi Sirisha, Moscetti, Roberto, Bedini, Giacomo, Nardella, Marco, Massantini, Riccardo
Publikováno v:
In Food Control May 2022 135
Autor:
Nallan Chakravartula, Swathi Sirisha, Cevoli, Chiara, Balestra, Federica, Fabbri, Angelo, Rosa, Marco Dalla
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering December 2019 263:46-52
Publikováno v:
In Biosystems Engineering May 2019 181:1-10
Autor:
Nallan Chakravartula, Swathi Sirisha, Cevoli, Chiara, Balestra, Federica, Fabbri, Angelo, Dalla Rosa, Marco
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2019 240:29-37
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Edible packaging is of increasing interest as a technological strategy for preserving quality, improving shelf-life as well as reducing the residual waste associated with food packaging. Alternative packaging systems with coatings and films that are
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7605a9ba6a645ec7a0329b3b2202768a
http://amsdottorato.unibo.it/8890/
http://amsdottorato.unibo.it/8890/
Autor:
Chiara Cevoli, Angelo Fabbri, Swathi Sirisha Nallan Chakravartula, Marco Dalla Rosa, Federica Balestra
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 240:29-37
Edible coatings are recently gaining attention for potential applications in bakery products to extend the shelf-life and incorporate functional characteristics, like probiotics, antimicrobial or an antioxidant compound, for which drying of the coati