Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"Nalbone L"'
Publikováno v:
In Food Control July 2021 125
Publikováno v:
In Food Control December 2019 106
Autor:
Ingrassia, T., Nigrelli, V., Ricotta, V., Nalbone, L., D'Arienzo, A., D'Arienzo, M., Porcellini, G.
Publikováno v:
In Injury July 2019 50 Supplement 2:S12-S17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Despite its commercial value, the shelf-life of the Atlantic mackerel (Scomber scombrus) during refrigerated storage was poorly investigated. In this regard, the Quality Index Method (QIM) was proposed as a suitable scoring system for freshness and q
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b671a8a352f09318120c592b7bda9511
http://hdl.handle.net/11570/3224059
http://hdl.handle.net/11570/3224059
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 10, Iss 4 (2021)
Italian Journal of Food Safety
Italian Journal of Food Safety
It is widely accepted that human is exposed to microplastics through food consumption, however data occurrence in foodstuffs are still little and basically limited to seafood. In this study, the presence of microplastics was investigated in icefish (
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.