Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Naksawat M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Charoensedtasin K; Department of Clinical Microscopy, Faculty of Medical Technology, Mahidol University, 999 Phuttamonthon sai 4 Road, Salaya, Phuttamonthon, Nakhon Pathom, 73170, Thailand., Norkaew C; Department of Clinical Microscopy, Faculty of Medical Technology, Mahidol University, 999 Phuttamonthon sai 4 Road, Salaya, Phuttamonthon, Nakhon Pathom, 73170, Thailand., Naksawat M; Department of Clinical Microscopy, Faculty of Medical Technology, Mahidol University, 999 Phuttamonthon sai 4 Road, Salaya, Phuttamonthon, Nakhon Pathom, 73170, Thailand., Kheansaard W; Department of Clinical Microscopy, Faculty of Medical Technology, Mahidol University, 999 Phuttamonthon sai 4 Road, Salaya, Phuttamonthon, Nakhon Pathom, 73170, Thailand., Roytrakul S; Functional Proteomics Technology Laboratory, Functional Ingredients and Food Innovation Research Group, National Center for Genetic Engineering and Biotechnology, National Science and Technology for Development Agency, Pathum Thani, 12120, Thailand., Tanyong D; Department of Clinical Microscopy, Faculty of Medical Technology, Mahidol University, 999 Phuttamonthon sai 4 Road, Salaya, Phuttamonthon, Nakhon Pathom, 73170, Thailand. dalina.itc@mahidol.ac.th.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2024 Nov 09; Vol. 14 (1), pp. 27367. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 09.