Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Naknean, Phisut"'
Autor:
Naknean, Phisut1
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Nov2013, Vol. 33 Issue 4, p515-525. 11p.
Publikováno v:
International Food Research Journal
International Food Research Journal, 2013, 20 (5), pp.2323-2334
International Food Research Journal, 2013, 20 (5), pp.2323-2334
International audience; The aim of this study was to monitor the changes in the properties of palm sugar syrup produced by an open pan and a vacuum evaporator at 70°C and 80°C during storage under 4°C and room temperature (30°C) for 12 months at
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::54447532155cc40d8e0feddc17c6ed5e
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02373496
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02373496
Publikováno v:
International Food Research Journal
International Food Research Journal, 2010, 17 (17), pp.977-986
International Food Research Journal, 2010, 17 (17), pp.977-986
International audience; The purpose of this study was to characterise the quality of palm sap after harvested in Songkhla province, southern Thailand. Ten palm sap samples were analyzed. The results showed differed in physical and chemical quality am
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0c5630619d2e457b04d32ebf3b924a1e
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02378556/document
https://hal-agrosup-dijon.archives-ouvertes.fr/hal-02378556/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.