Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Nakkarike Manjabhatta S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duppeti H; Department of Meat and Marine Sciences, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysuru, India.; Academy of Scientific and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, India.; Department of Microbiology and FST (Food Science and Technology), GITAM School of Science, GITAM (Deemed to be University), Visakhapatnam, India., Nakkarike Manjabhatta S; Department of Meat and Marine Sciences, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysuru, India.; Academy of Scientific and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, India., Kempaiah BB; Academy of Scientific and Innovative Research (AcSIR), Ghaziabad, India.; Department of Plantation Products, Spices and Flavour Technology, CSIR-Central Food Technological Research Institute, Mysuru, India.
Publikováno v:
Critical reviews in food science and nutrition [Crit Rev Food Sci Nutr] 2025; Vol. 65 (1), pp. 123-142. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 25.