Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Nakano, Hitomi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kimura, Kota, Iguchi, Nami, Nakano, Hitomi, Yasui, Hironobu, Matsumoto, Shingo, Inanami, Osamu, Hirata, Hiroshi
Publikováno v:
Antioxidants & Redox Signaling; Jan2022, Vol. 36 Issue 1-3, p57-69, 13p
Autor:
Stewart, Neil J., Nakano, Hitomi, Sugai, Shuto, Tomohiro, Mitsushi, Kase, Yuki, Uchio, Yoshiki, Yamaguchi, Toru, Matsuo, Yujirou, Naganuma, Tatsuya, Takeda, Norihiko, Nishimura, Ikuya, Hirata, Hiroshi, Hashimoto, Takuya, Matsumoto, Shingo
Publikováno v:
ChemPhysChem; 5/17/2021, Vol. 22 Issue 10, p915-923, 9p
Autor:
Nishimura, Takeshi1 nisimura-takesi@ed.tmu.ac.jp, Nakano, Hitomi1, Hayashi, Ken-ichiro2, Niwa, Chiharu1, Koshiba, Tomokazu1
Publikováno v:
Plant & Cell Physiology. Nov2009, Vol. 50 Issue 11, p1874-1885. 12p. 1 Chart, 5 Graphs.
Publikováno v:
實踐國文學. 82:左26-左39
P(論文)
Autor:
Fukuda A; Laboratory of Food Microbiology and Food Safety, School of Veterinary Medicine, Rakuno Gakuen University, Ebetsu, Japan., Nakano H; Laboratory of Food Microbiology and Food Safety, School of Veterinary Medicine, Rakuno Gakuen University, Ebetsu, Japan., Suzuki Y; Hokkaido University International Institute for Zoonosis Control, Division of Bioresources, Sapporo, Hokkaido, Japan., Nakajima C; Hokkaido University International Institute for Zoonosis Control, Division of Bioresources, Sapporo, Hokkaido, Japan., Usui M; Laboratory of Food Microbiology and Food Safety, School of Veterinary Medicine, Rakuno Gakuen University, Ebetsu, Japan.
Publikováno v:
Access microbiology [Access Microbiol] 2022 Nov 28; Vol. 4 (11), pp. acmi000454. Date of Electronic Publication: 2022 Nov 28 (Print Publication: 2022).
Autor:
Stewart NJ; Division of Bioengineering & Bioinformatics, Graduate School of Information Science & Technology, Hokkaido University, North 14, West 9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido, 060-0814, Japan., Nakano H; Division of Bioengineering & Bioinformatics, Graduate School of Information Science & Technology, Hokkaido University, North 14, West 9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido, 060-0814, Japan., Sugai S; Division of Bioengineering & Bioinformatics, Graduate School of Information Science & Technology, Hokkaido University, North 14, West 9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido, 060-0814, Japan., Tomohiro M; Division of Bioengineering & Bioinformatics, Graduate School of Information Science & Technology, Hokkaido University, North 14, West 9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido, 060-0814, Japan., Kase Y; Division of Bioengineering & Bioinformatics, Graduate School of Information Science & Technology, Hokkaido University, North 14, West 9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido, 060-0814, Japan., Uchio Y; Division of Bioengineering & Bioinformatics, Graduate School of Information Science & Technology, Hokkaido University, North 14, West 9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido, 060-0814, Japan., Yamaguchi T; Division of Computational Chemistry, Transition State Technology Co. Ltd. 2-16-1 Tokiwadai, Ube, Yamaguchi, 755-8611, Japan., Matsuo Y; Division of Computational Chemistry, Transition State Technology Co. Ltd. 2-16-1 Tokiwadai, Ube, Yamaguchi, 755-8611, Japan., Naganuma T; R&D Department, Japan REDOX Ltd. 4-29-49-805 Chiyo, Hakata-ku, Fukuoka, 812-0044, Japan., Takeda N; Division of Cardiology and Metabolism, Center for Molecular Medicine, Jichi, Medical University, 3311-1, Yakushiji, Shimotsuke-shi, Tochigi 329-0498, Japan., Nishimura I; Division of Bioengineering & Bioinformatics, Graduate School of Information Science & Technology, Hokkaido University, North 14, West 9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido, 060-0814, Japan., Hirata H; Division of Bioengineering & Bioinformatics, Graduate School of Information Science & Technology, Hokkaido University, North 14, West 9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido, 060-0814, Japan., Hashimoto T; Chiba Iodine Resource Innovation Center and Department of Chemistry, Graduate School of Science, Chiba University, 1-33 Yayoi-cho, Inage-ku, Chiba, 263-8522, Japan., Matsumoto S; Division of Bioengineering & Bioinformatics, Graduate School of Information Science & Technology, Hokkaido University, North 14, West 9, Kita-ku, Sapporo, Hokkaido, 060-0814, Japan.
Publikováno v:
Chemphyschem : a European journal of chemical physics and physical chemistry [Chemphyschem] 2021 May 17; Vol. 22 (10), pp. 905.