Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"Nakamura Sadako"'
Autor:
Okuda, Asuka, Kintaka, Yuri, Tanabe, Kenichi, Nakayama, Toshiyuki, Shimouchi, Akito, Oku, Tsuneyuki, Nakamura, Sadako
Publikováno v:
In Nutrition Research December 2023 120:72-87
Publikováno v:
Nutrition & Metabolism, Vol 6, Iss 1, p 29 (2009)
Abstract Background The first aim of this study was to clarify the effective ratio of extractive from leaves of Morus Alba (ELM) to sucrose so as to apply this knowledge to the preparation of confections that could effectively suppress the elevation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d46fe86c4727442aaf422a3a6c625aa0
Autor:
Kintaka, Yuri, Wada, Nobuhiro, Shioda, Seiji, Nakamura, Sadako, Yamazaki, Yuko, Mochizuki, Kazuki
Publikováno v:
In Heliyon April 2020 6(4)
Autor:
Yoshizawa, Takeshi, Makram, Abdelrahman M., Elsheikh, Randa, Nakamura, Sadako, Makram, Engy Mohamed, Kubota, Kazumi, Huy, Nguyen Tien, Moji, Kazuhiko
Publikováno v:
European Journal of Investigation in Health, Psychology & Education (EJIHPE); Mar2024, Vol. 14 Issue 3, p767-781, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Nutrition Research November 2014 34(11):961-967
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2014 151:539-546
Publikováno v:
Current Nutrition & Food Science. 16:794-801
Background: The energy value of a substance is essential in nutritional labeling. However, the available energy of newly developed highly cross-linked phosphate starch (HCPS-N) and modified cellulose (MC) are unknown. Objective: To evaluate the avail
Publikováno v:
In Nutrition Research 2011 31(11):848-854
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.