Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"Nakamura, Chiharu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nakamura, Chiharu1 (AUTHOR), Takenaka, Shotaro1 (AUTHOR), Nitta, Miyuki2 (AUTHOR), Yamamoto, Mikio1 (AUTHOR), Kawazoe, Tetsuya1 (AUTHOR), Ono, Shunsuke1 (AUTHOR), Takenaka, Motoki1 (AUTHOR), Inoue, Kazuma1 (AUTHOR), Kawai, Shingo1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment. 2021, Vol. 35 Issue 1, p238-246. 9p.
Autor:
Kobayashi, Fuminori, Takumi, Shigeo, Kume, Shinobu, Ishibashi, Machiko, Ohno, Ryoko, Murai, Koji, Nakamura, Chiharu
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2005 Mar 01. 56(413), 887-895.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24031050
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2003 Jan 01. 31(3/4), 273-280.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23786967
Autor:
Murata, Kazumasa, Fujiwara, Manabu, Murai, Hiroshi, Takumi, Shigeo, Mori, Naoki, Nakamura, Chiharu
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2001 Jan 01. 29(3/4), 245-250.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23786090
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2000 Jan 01. 28(1/2), 33-40.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23786041
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1998 Jan 01. 26(2), 217-224.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23785296
Autor:
Kasai, Kazue, Fukayama, Hiroshi, Uchida, Naotsugu, Mori, Naoki, Yasuda, Takeshi, Oji, Yoshikiyo, Nakamura, Chiharu
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1998 Jan 01. 26(3), 281-287.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23785267
Autor:
Nakamura, Chiharu, Takenaka, Shotaro, Nitta, Miyuki, Yamamoto, Mikio, Kawazoe, Tetsuya, Ono, Shunsuke, Takenaka, Motoki, Inoue, Kazuma, Kawai, Shingo
Salinity is one of major environmental constraints that adversely affect plant growth and pose a serious threat to crop productivity. One basic concern is related to tissue sensitivity differences to salt stress. It is intriguing that much more resea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::03c4e0c7c2dd000cf54985f7f3bd23aa