Zobrazeno 1 - 10
of 341
pro vyhledávání: '"Nakaguchi, Y."'
Autor:
Tang, J-Y-H., Farhana Sakinah, M.R., Nakaguchi, Y., Nishibuchi, M., Chai, L-C., New, C.Y., Son, R.
Publikováno v:
Food Research, Vol 2, Iss 5, Pp 447-452 (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5dd4765f9b994994b7062b5d73adb06e
Publikováno v:
Food Research, Vol 1, Iss 3, Pp 67-70 (2017)
Escherichia coli O157:H7 is a major food-borne pathogen that has resulted in numerous outbreaks around the world. Widespread distribution of the organism in various ecological niches impedes the control measures. This study aimed to detect and quan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40f1a7da63314832b1070587936b7cd3
Publikováno v:
Food Research, Vol 1, Iss 2, Pp 33-37 (2017)
Cross contamination is one of the most important contributing factors in foodborne illness originating in household environments. The objective of this research was to determine the transfer between naturally contaminated chicken liver and leg to c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b33b074758454a1abf5259874e28c110
Autor:
Thung, T.Y., Mahyudin, N.A., Basri, D.F., Wan Mohamed Radzi, C.W.J., Nakaguchi, Y., Nishibuchi, M., Radu, S.
Publikováno v:
In Poultry Science 1 August 2016 95(8):1888-1893
Autor:
Elexson, N., Afsah-Hejri, L., Rukayadi, Y., Soopna, P., Lee, H.Y., Tuan Zainazor, T.C., Nor Ainy, M., Nakaguchi, Y., Mitsuaki, N., Son, R.
Publikováno v:
In Food Control January 2014 35(1):378-385
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kuan, C.H. *, Goh, S.G. *, Loo, Y.Y. *, Chang, W.S. *, Lye, Y.L. *, Puspanadan, S. *, Tang, J.Y.H. †, Nakaguchi, Y. ‡, Nishibuchi, M. ‡, Mahyudin, N.A. *, Radu, S. *
Publikováno v:
In Poultry Science 1 June 2013 92(6):1664-1669
Autor:
Goh, S.G. *, Kuan, C.H. *, Loo, Y.Y. *, Chang, W.S. *, Lye, Y.L. *, Soopna, P. *, Tang, J.Y.H., Nakaguchi, Y., Nishibuchi, M., Afsah-Hejri, L. *, Son, R. *
Publikováno v:
In Poultry Science 1 October 2012 91(10):2686-2690
Autor:
Ranasinghe, R. A. S. S., Satharasinghe, D. A., Anwarama, P. S, Parakatawella, P. M. S. D. K., Jayasooriya, L. J. P. A. P., Ranasinghe, R. M. S. B. K., Rajapakse, R. P. V. J., Huat, J. T. Y., Rukayadi, Y., Nakaguchi, Y., Nishibuchi, M., Radu, S., Premarathne, J. M. K. J. K.
Publikováno v:
Journal of Food Quality; 8/30/2022, p1-10, 10p