Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Najar FZ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shaheen N; Institute of Nutrition and Food Science, University of Dhaka, Dhaka 1000, Bangladesh., Hossen MS; Bangladesh Council of Scientific and Industrial Research, Dhaka 1205, Bangladesh., Akhter KT; Institute of Nutrition and Food Science, University of Dhaka, Dhaka 1000, Bangladesh., Halima O; Institute of Nutrition and Food Science, University of Dhaka, Dhaka 1000, Bangladesh., Hasan MK; Department of Health Research Methods, Evidence, and Impact, McMaster University, Hamilton, ON L8S 4L8, Canada., Wahab A; Department of Biology, University of York, York YO10, U.K., Gamagedara S; Department of Chemistry, University of Central Oklahoma, Edmond, Oklahoma 73034, United States., Bhargava K; Department of Human Environmental Sciences, University of Central Oklahoma, Edmond, Oklahoma 73034, United States., Holmes T; Department of Human Environmental Sciences, University of Central Oklahoma, Edmond, Oklahoma 73034, United States., Najar FZ; High-Performance Computing Center, Oklahoma State University, Stillwater, Oklahoma 74078, United States., Khandaker M; Nanobiology Laboratory, School of Engineering, University of Central Oklahoma, Edmond, Oklahoma 73034, United States., Peng Z; Department of Chemistry and Biochemistry, University of Oklahoma, Norman, Oklahoma 73019, United States., Yang Z; Department of Chemistry and Biochemistry, University of Oklahoma, Norman, Oklahoma 73019, United States., Ahsan N; Department of Chemistry and Biochemistry, University of Oklahoma, Norman, Oklahoma 73019, United States.; Mass Spectrometry, Proteomics and Metabolomics Core Facility, Stephenson Life Sciences Research Center, The University of Oklahoma, Norman, Oklahoma 73019, United States.
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2024 Jun 05. Date of Electronic Publication: 2024 Jun 05.
Autor:
Hwang J; Department of Environmental & Occupational Health Sciences, School of Public Health, University of Texas Health Science Center, Houston, TX, USA; Southwest Center for Occupational and Environmental Health, University of Texas Health Science Center, Houston, TX, USA; Department of Occupational and Environmental Health, Hudson College of Public Health, University of Oklahoma Health Sciences, Oklahoma City, OK, USA. Electronic address: jooyeon.hwang@uth.tmc.edu., Peng Z; Department of Chemistry and Biochemistry, University of Oklahoma, Norman, OK, USA., Najar FZ; High-Performance Computing Center, Oklahoma State University, Stillwater, OK, USA., Xu C; Department of Biostatistics and Epidemiology, Hudson College of Public Health, University of Oklahoma Health Sciences, Oklahoma City, OK, USA., Agnew RJ; Fire Protection & Safety Engineering Technology Program, College of Engineering, Architecture and Technology, Oklahoma State University, Stillwater, OK, USA., Xu X; Shanghai Anti-doping Laboratory, Shanghai University of Sport, Shanghai, China., Yang Z; Department of Chemistry and Biochemistry, University of Oklahoma, Norman, OK, USA., Ahsan N; Department of Chemistry and Biochemistry, University of Oklahoma, Norman, OK, USA; Mass Spectrometry, Proteomics and Metabolomics Core Facility, Stephenson Life Sciences Research Center, The University of Oklahoma, Norman, OK, USA. Electronic address: nahsan@ou.edu.
Publikováno v:
The Science of the total environment [Sci Total Environ] 2024 Jun 01; Vol. 927, pp. 172273. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 05.