Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Nain, Caroline Waingeh"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
SDRP Journal of Food Science & Technology. 5:136-145
Autor:
Njoya Moyouwou Amadou, Imele Helene, Sift Desk, Nain Caroline Waingeh, Mahbou Peter Yunenui, Nde Sylvanus Nche, Woin Noe, Tata Ngome Precillia, Nambangia Justin Okolle, Lendzemo Wirnkar Venasius
Publikováno v:
SDRP Journal of Food Science & Technology. 4:946-955
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nain Caroline Waingeh, Ngam Sali, Mbunkah Daniel Achukwi, Ndzingu Awa Daniel, Dirk Geysen, Mfopit Mouliom Youssouf, Maxime Madder, Manchang Tanyi Kingsley
Background Ticks infesting animals constitute one of the most important factors limiting profitable livestock production in sub-Saharan Africa and the region is beleaguered by a paucity of data on diseases implicated in high morbidity and mortality i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d563644123458b17a84d98e8556677e9
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-22365/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-22365/v1
Autor:
Njoya Moyouwou Amadou, Nain Caroline Waingeh, Ejoh Abah Richard, Yakum Kelly Ndombow, Imele Hélène, Kuiate Jules-Roger
Publikováno v:
Journal of Nutritional Therapeutics. 6:68-74
The physicochemical and sensory properties of ginger spiced yoghurt were investigated in the present study. Four yoghurt samples: A, B, C and D were prepared by addition of 0, 0.5, 1 and 1.5% (W/V) of ginger powder. Physicochemical properties of yogh
Autor:
Tiburce, Gangue, Maoïwore, Justine, Tata, Tatiana Munghang, Muluh, Ndzingu, Ndifon, Ammell Ghawel, Nain, Caroline Waingeh, Njoya, M. Amadou, Lendzemo, Venasius
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology; 2020, Vol. 21 Issue 1, p136-142, 7p