Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Nagdalian, A.A."'
Autor:
Nagdalian, A.A. *, Rzhepakovsky, I.V., Siddiqui, S.A., Piskov, S.I., Oboturova, N.P., Timchenko, L.D., Lodygin, A.D., Blinov, A.V., Ibrahim, S.A.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis July 2021 100
Autor:
Siddiqui, S.A., Aidoo, O.F., Ghisletta, M., Osei-Owusu, J., Saraswati, Y.R., Bhardwaj, K., Khalid, W., Fernando, I., Golik, A.B., Nagdalian, A.A., Lorenzo, J.M., De Palo, P., Maggiolino, A.
Publikováno v:
Journal of Insects as Food & Feed; 2024, Vol. 10 Issue 1, p51-78, 28p
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 3, Iss 2, Pp 74-81 (2015)
Currently, promising methods for intensifying the salting technology of raw meat are those based on pulsed energy effects, accompanied by a variety of physical and chemical effects. One of these methods is a discharge-pulse technology, developed by t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8556a4f89eb4611807c4e9000745682
Autor:
Siddiqui, S.A., Ghisletta, M., Yunusa, B.M., Jiddum, F.A., Saraswati, Y.R., Fernando, I., Nagdalian, A.A., Gvozdenko, A.A., Shah, Mohd Asif, Lorenzo, J.M., Dar, B.N.
Publikováno v:
Journal of Insects as Food & Feed; 2023, Vol. 9 Issue 10, p1247-1264, 18p
Autor:
Fernando, I., Siddiqui, S.A., Nugraha, W.S., Yudhistira, B., Adli, D.N., Nagdalian, A.A., Blinov, A.V., Mario, M.B.
Publikováno v:
Journal of Insects as Food & Feed; 2023, Vol. 9 Issue 10, p1265-1283, 19p
Autor:
Siddiqui, S.A., Snoeck, E.R., Tello, A., Alles, M.C., Fernando, I., Saraswati, Y.R., Rahayu, T., Grover, R., Ullah, M.I., Ristow, B., Nagdalian, A.A.
Publikováno v:
Journal of Insects as Food & Feed; 2022, Vol. 8 Issue 8, p837-855, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.