Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Nagata, Tadahiro"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 2008 108(1):75-80
Autor:
Terahara, Norihiko, Callebaut, Alfons, Ohba, Riichiro, Nagata, Tadahiro, Ohnishi-Kameyama, Mayumi, Suzuki, Masahiro
Publikováno v:
In Phytochemistry 2001 58(3):493-500
Autor:
Yanagida, Akio *, Kanda, Tomomasa, Shoji, Toshihiko, Ohnishi-Kameyama, Mayumi, Nagata, Tadahiro
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 1999 855(1):181-190
Publikováno v:
NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI. 47:142-147
ゆで麺のMRI法による水分分布測定とゆで上げ後の麺の圧縮試験を行い,物性値に与える水分分布の影響について以下の結果を得た.1) ゆで上げ後の麺の水分分布の経時変化から,ゆで上げ後1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arita, Shin, Ando, Suguru, Hosoda, Hiroshi, Sakaue, Kazushi, Nagata, Tadahiro, Murata, Yoshiyuki, Shimoishi, Yasuaki, Tada, Mikiro
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology & Biochemistry; Sep2005, Vol. 69 Issue 9, p1786-1789, 4p, 1 Chart, 4 Graphs
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2000, Vol. 80 Issue 8, p1151-1154, 4p