Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"Nagappa, S."'
Publikováno v:
In Injury April 2021 52(4):914-917
Publikováno v:
In Materials Today: Proceedings 2021 42 Part 2:555-562
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nagappa, S., Niranjan, T., Kotha, M. N. V. S. A. Sivaram, Chinamilli, N. V. S. Swamy, Srinivas, P., Yoganjaneyulu, G.
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2810 Issue 1, p1-9, 9p
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2014 145:530-534
Publikováno v:
Journal of Meat Science. 15:75-79
Autor:
Balamanikandan Raja, Chitimalla Ramakrishna, Nagappa S. Karabasanavar, Pathakota Gireesh-Babu, P. S. Girish, Sukhadeo B. Barbuddhe, Aparana Kumari
Publikováno v:
Journal of Food Safety. 42
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T, Mounika, P S, Girish, M, Shashi Kumar, Aparana, Kumari, Sujatha, Singh, Nagappa S, Karabasanavar
Publikováno v:
J Food Sci Technol
Identification of meat species origin using reliable techniques is a critical requirement for ensuring label compliance, protection of consumer preference and prevention of fraudulence in the meat trade. Although a plethora of protein and DNA based m
Autor:
Nagappa S. Karabasanavar, Girish Patil, Shilpa Agalagandi Gopalakrishna, Chakkodabail Benakabhat Madhavaprasad, Sukhadeo B. Barbuddhe, Jagadish Hiremath
Publikováno v:
Journal of Food Safety. 40