Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"Nagano, Yukio"'
Dynamics of the microbiome and volatile organic compounds during fermentation and aging of soy sauce
Autor:
Mizuno, Yuichi, Yoshimura, Takashi, Sawada, Kazutaka, Tsuge, Keisuke, Nagano, Yukio, Yoshizaki, Yumiko, Goto, Masatoshi, Kobayashi, Genta
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering December 2024 138(6):522-532
Autor:
Ketkaeo, Sittichoke, Nagano, Yukio, Baba, Shuichiro, Kimura, Kei, Futagami, Taiki, Sanpamongkolchai, Werasit, Kobayashi, Genta, Goto, Masatoshi
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering April 2022 133(4):362-368
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baba, Shuichiro, Hamasaki, Tomohiro, Sawada, Kazutaka, Orita, Ryo, Nagano, Yukio, Kimura, Kei, Goto, Masatoshi, Kobayashi, Genta
Publikováno v:
In Journal of Bioscience and Bioengineering September 2021 132(3):265-270
Autor:
Fukuda, Shinji, Nagano, Yukio, Matsuguma, Kimitaka, Ishimoto, Keiichiro, Hiehata, Naofumi, Nagano, Atsushi J., Tezuka, Ayumi, Yamamoto, Toshiya
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 June 2019 251:59-64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nagano, Yukio1,2 (AUTHOR), Tashiro, Hiroaki3 (AUTHOR), Nishi, Sayoko3 (AUTHOR), Hiehata, Naofumi4 (AUTHOR), Nagano, Atsushi J.5,6 (AUTHOR), Fukuda, Shinji2,3,7 (AUTHOR) sfukuda@cc.saga-u.ac.jp
Publikováno v:
Scientific Reports. 6/23/2022, Vol. 12 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nagano, Yukio, Sasaki, Yukiko
Publikováno v:
Plant Physiology, 1999 Jun 01. 120(2), 491-499.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4278824