Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Naessens E"'
Autor:
Kirchhoff F, Fackler OT, Vanham G, Taghon T, Vanderstraeten H, Naessens E, Vandewalle I, Ariën KK, Meuwissen PJ, Saksela K, Verhasselt B
Publikováno v:
Retrovirology, Vol 8, Iss Suppl 2, p P48 (2011)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78af2c14d9f5465ab169ce0014359d08
Publikováno v:
Gene Therapy. May2000, Vol. 7 Issue 10, p830. 7p.
Autor:
Naessens, E.
Publikováno v:
In Radiotherapy and Oncology May 2017 123 Supplement 1:S307-S307
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bossier, P., Xiaomei, W., Catania, F., Dooms, S., Van Stappen, G., Naessens, E., Sorgeloos, P.
Publikováno v:
%2C+%3Cb%3E%3Ci%3Ein%3C%2Fi%3E%3C%2Fb%3E%3A+%3Ci%3EVLIZ+Coll.+Rep.+33-34%282003-2004%29.+VLIZ+Collected+Reprints%3A+Marine+and+Coastal+Research+in+Flanders%2C%3C%2Fi%3E+33-34%3A+pp.+chapter+61
Artemia cysts, originating from a variety of locations, are currently commercially exploited. The overall quality of the cysts depends on a lot of features including their intrinsic nutritional quality, harvesting and processing conditions, diapause
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::06f48ff0b2b525ebb3d93243ec6f6c35
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=97066
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=97066
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositorio Escuela Superior Politécnica del Litoral
Escuela Superior Politécnica del Litoral
instacron:ESPOL
Escuela Superior Politécnica del Litoral
instacron:ESPOL
Feeding enriched artemia biomass to P.V. broodstock
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::b8449432b19b303a58aa7d467fa5f9bc
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/8768
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/8768
The influence of varying dietary n-3 HUFA concentrations and ratios of 22:6n-3/20:5n-3 (DHA/EPA) on culture performance and fatty acid composition of white shrimp (Penaeus vannamei) larvae and postlarvae was verified in two experiments. In a first ex
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______232::0d9da5c2f8d79ea5acf9720a363b7208
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=2987
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=2987
Autor:
Naessens, E., Wouters, R., Cobo, M.L., Vargas, V., Pedrazzoli, A., Van Hauwaert, A., Lavens, P.
Publikováno v:
%2C+%3Cb%3E%3Ci%3Ein%3C%2Fi%3E%3C%2Fb%3E%3A+Lavens%2C+P.+%3Ci%3Eet+al.%3C%2Fi%3E+%28Ed.%29+%3Ci%3ELarvi+%2795%3A+Fish+%26+Shellfish+Symposium%2C+Gent%2C+Belgium%2C+September+3-7%2C+1995.+EAS+Special+Publication%2C%3C%2Fi%3E+24%3A+pp.+213-216
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______232::5d9809310bcf43ffd4369360282b9d84
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=2589
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=2589