Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Nadee, S."'
Publikováno v:
2020 ASABE Annual International Virtual Meeting, July 13-15, 2020.
Traditionally thermal processing methods have been used to ensure safe food supply. For the past three decades non-thermal processing methods such as high-pressure processing, pulsed electric field, irradiation, ultrasound, ozone, UV-Light, pulsed li
Autor:
Montoroi, Jean-Pierre, Grünberger, Olivier, Hammecker, Claude, Maeght, Jean-Luc, Surchan, S., Srisuk, K., Nadee, S., Bouzid, N., Flageul, S., Hovhannissian, Gaghik, Tabbagh, A., Enet, Y., Bruyère, O., Mao, L.S., Michelot, Jean-Luc, Chenyapanich, S., Kungklang, N.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______932::9abf4de4c1a677cd304b5cc54c6915dd
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010059879
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010059879
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.