Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Naar, O."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vitae, Vol 14, Iss 2, Pp 109-113 (2007)
La harina del camarón es el desperdicio de camarón seco molido, con buenas características de conservación, que se obtiene a partir de cabezas, abdomen o el camarón entero, según las características químicas del producto. Se elabora un sazona
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4363cf927fdc4185a66b8d4e2d23ba45
Autor:
Ricardo D. ANDRADE P., Ramiro TORRES G., Everaldo J. MONTES M., Milena M. CHÁVEZ B., Vanesa NAAR O.
Publikováno v:
Vitae, Vol 14, Iss 2 (2009)
The flour of the shrimp is the waste of dry shrimp ground with good characteristics of conservation, obtaining itself from heads, abdomen or the whole shrimp according to the chemical characteristics of the product. A Seasoning was elaborated from a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09d8ad2c3bf44338b463b75be4572a08
Publikováno v:
Journal of the Czech & Slovak Societies for Oncology / Klinická Onkologie; 2022 Supplement, Vol. 35, pS132-S134, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ANDRADE P, Ricardo D, TORRES G, Ramiro, MONTES M, Everaldo J, CHÁVEZ B, Milena M, NAAR O, Vanesa
Publikováno v:
Vitae, Volume: 14, Issue: 2, Pages: 109-113, Published: JUL 2007
La harina del camarón es el desperdicio de camarón seco molido, con buenas características de conservación, que se obtiene a partir de cabezas, abdomen o el camarón entero, según las características químicas del producto. Se elabora un sazona
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______618::eac3f02f7226f5a4bbdcb3fdf0f7ee41
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0121-40042007000200015&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0121-40042007000200015&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.