Zobrazeno 1 - 10
of 435
pro vyhledávání: '"NaClO"'
Autor:
Nasrul Arahman, Cut Meurah Rosnelly, Muhammad Prayogie Aulia, Rinal Dia'ul Haikal, Yusni, Aulia Chintia Ambarita, Poernomo Gunawan, Ismail Koyuncu, Hideto Matsuyama, Noriaki Kato, Ryosuke Takagi
Publikováno v:
Case Studies in Chemical and Environmental Engineering, Vol 10, Iss , Pp 100777- (2024)
The accumulation of organic matter and colloidal particles on the membrane surface during the filtration process requires periodic chemical cleaning, potentially impacting the membrane properties and characteristics. Unfortunately, in recent years re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d30fc300715f497192d7d80a52cce38a
Autor:
Miao He, Lingyan Ma, Wentao Lv, Yingping Xiao, Hua Yang, Xiaofan Wang, Jiangchao Zhao, Hangzhen Lan, Wen Wang, Xingning Xiao
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
This study has employed 16S rDNA analysis to elucidate the characteristics of the microbial community in the surroundings, facilities, and meat samples collected from a pork wholesale market with the aim of revealing bacterial contamination. In addit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9426f62a29e045029ffbcef331275cbf
Autor:
Wen Wang, Hua Yang, Xingning Xiao, Qu Chen, Wentao Lv, Lingyan Ma, Chanlin Fang, Yuanxiang Jin, Yingping Xiao
Publikováno v:
Toxics, Vol 12, Iss 10, p 718 (2024)
Sodium hypochlorite (NaClO) has been widely utilized since the initial outbreak of coronavirus disease (COVID-19). The widespread use of NaClO means that it can directly enter aquatic ecosystems through wastewater discharge. In this study, we analyze
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6dc87ad2a0f7435586dee2dd5e2607ad
Autor:
Xueyu Hu, Xiaoxu Wang, Honglin Ren, Chengwei Li, Bo Zhang, Ruoran Shi, Yuzhu Wang, Shiying Lu, Yansong Li, Qiang Lu, Zengshan Liu, Pan Hu
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 9, p 1778 (2024)
The viable but non-culturable (VBNC) state is a survival strategy for many foodborne pathogens under adverse conditions. Yersinia enterocolitica (Y. enterocolitica) as a kind of primary foodborne pathogen, and it is crucial to investigate its surviva
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/729b91e805e64194a8539cfd742be8cb
Publikováno v:
Metals, Vol 14, Iss 5, p 543 (2024)
The corrosion behavior of copper was investigated in synthetic tap water with and without sodium hypochlorite (NaClO) at different temperatures during immersion for 70 d by using scanning electron microscopy (SEM), X-ray diffraction (XRD), and electr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7c913bee73a467ba51d7001cc376746
Autor:
Nathaly Barros Nunes, Jaqueline Oliveira dos Reis, Vinicius Silva Castro, Maxsueli Aparecida Moura Machado, Adelino da Cunha-Neto, Eduardo Eustáquio de Souza Figueiredo
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 13, Iss 1, p 68 (2024)
Fish is a nutritionally rich product; however, it is easily contaminated by pathogenic microorganisms, such as Salmonella spp. Therefore, this study aimed to identify the best concentration of sodium hypochlorite (NaClO), exposure time, and water tem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/daf4fee05b97460d8efd3fb73f9d3c5a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.