Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Na reduction"'
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 26, Pp 2433-2440 (2023)
Abstract Objective: To understand the impact of Na reduction on the nutrient content of Child and Adult Care Food Program (CACFP) meals served through At-Risk Afterschool Meals (ARASM) without compromising the nutritional quality of the meals served
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7d2cf65f58a4f99b4420d624e5cae46
Autor:
Leila Guarnieri, Luciana Castronuovo, Nadia Flexner, Yahan Yang, Mary R L’Abbe, Victoria Tiscornia
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 27 (2024)
Abstract Objective: To assess the current Na levels in a variety of processed food groups and categories available in the Argentinean market to monitor compliance with the National Law and to compare the current Na content levels with the updated Pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31dce575209f4e029bbabe10b8b6d947
Autor:
Vladimir S. Kurćubić, Steva Lević, Vlada Pavlović, Ružica Mihailović, Aleksandra Nikolić, Mirjana Lukić, Jelena Jovanović, Bojana Danilović, Mira Milinković, Fatih Oz, Volker Heinz, Igor Tomasevic
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 9, p 1381 (2024)
All over the world, especially in Western societies, table salt intake that is inordinately higher than the acceptable level has been observed. An excess of Na in the human diet, mostly from processed foods, is becoming the “number one killer”, l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53c5f963b8a64e9ea93a285b76513ac0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Letelier Núñez, Rocio Ester
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[ES] El objetivo de este trabajo fue evaluar la aplicación de la espectroscopía de impedancia (EI) en la determinación de los contenidos en NaCl o mezclas de NaCl-KCl, en un producto de la pesca elaborado a base de merluza. En una primera fase del
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b6a7a5e69318f23300575f4942956888
http://hdl.handle.net/10251/27693
http://hdl.handle.net/10251/27693
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.