Zobrazeno 1 - 10
of 1 497
pro vyhledávání: '"Na reduction"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 26, Pp 2433-2440 (2023)
Abstract Objective: To understand the impact of Na reduction on the nutrient content of Child and Adult Care Food Program (CACFP) meals served through At-Risk Afterschool Meals (ARASM) without compromising the nutritional quality of the meals served
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7d2cf65f58a4f99b4420d624e5cae46
Autor:
Burr, Emily K.1 (AUTHOR) emily.burr@knights.ucf.edu, Dvorak, Robert D.1 (AUTHOR), Peterson, Roselyn1 (AUTHOR), De Leon, Ardhys N.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
British Journal of Health Psychology. Feb2023, Vol. 28 Issue 1, p47-61. 15p. 2 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leila Guarnieri, Luciana Castronuovo, Nadia Flexner, Yahan Yang, Mary R L’Abbe, Victoria Tiscornia
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 27 (2024)
Abstract Objective: To assess the current Na levels in a variety of processed food groups and categories available in the Argentinean market to monitor compliance with the National Law and to compare the current Na content levels with the updated Pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/31dce575209f4e029bbabe10b8b6d947
Autor:
Vladimir S. Kurćubić, Steva Lević, Vlada Pavlović, Ružica Mihailović, Aleksandra Nikolić, Mirjana Lukić, Jelena Jovanović, Bojana Danilović, Mira Milinković, Fatih Oz, Volker Heinz, Igor Tomasevic
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 9, p 1381 (2024)
All over the world, especially in Western societies, table salt intake that is inordinately higher than the acceptable level has been observed. An excess of Na in the human diet, mostly from processed foods, is becoming the “number one killer”, l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53c5f963b8a64e9ea93a285b76513ac0
Autor:
Trevor H. Cell, Jonathan L. Snider, Naween Dahal, Mark A. Cassara, Stephany García, Kyle C. Klavetter, Simon M. Humphrey, C. Buddie Mullins, Adam Heller, J. Pedro de Souza
Publikováno v:
J. Mater. Chem. A. 2:14209-14221
High surface area (367 m2 g−1) meso-porous Co3O4 was investigated as the precursor of the anode material for lithium and also sodium ion batteries. Co3O4 is considered a potential anode material due to its theoretical capacity of 890 mA h g−1, ov
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.