Zobrazeno 1 - 10
of 995
pro vyhledávání: '"NRF"'
Autor:
Nadya Suci Palupi, Dian Novita Chandra, Judhiastuty Februhartanty, Helda Khusun, Nisrina Hanisa, Dian Kusuma Dewi
Publikováno v:
World Nutrition Journal, Vol 7, Iss i2, Pp 65-77 (2024)
Background: The COVID-19 pandemic has transformed eating habits, leading to an increased reliance on online food delivery. It's crucial to comprehend the diet quality and food choices among female users during this period. Objective: This study ai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7edbf0cf74614fa4a6231110b51fd372
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
Efforts towards sustainable food systems have stimulated the development of plant-based alternatives to meat and milk. However, the debate on the nutritional quality of (processed) plant products compared to animal products remains unresolved, and co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8b4493422914a1c9e422dcc43963604
Autor:
Adam Drewnowski
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
IntroductionNutrient profiling (NP) models designed to evaluate the healthfulness of plant-based foods ought to incorporate bioactive phytochemicals. Herbs and spices are one food group of current interest.MethodsTwo new versions of the well-establis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/871af6d3c2124f8ca2a8057bd01fbd35
Publikováno v:
Nutrients, Vol 16, Iss 17, p 2985 (2024)
Nutrient profiling (NP) models that assess nutrient density of foods can help remedy micronutrient deficiencies. We used NP methods to identify the most nutrient-rich foods in the 2019 FAO/INFOODS Western Africa Food Composition Table (WAFCT). The WA
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bf5211d9a55946edb5dd308f99902bf1
Autor:
Bahareh Rahimi, Mohammad Panahi, Hajie Lotfi, Mostafa Khalili, Astireh Salehi, Neda Saraygord-Afshari, Effat Alizadeh
Publikováno v:
BMC Complementary Medicine and Therapies, Vol 23, Iss 1, Pp 1-21 (2023)
Abstract Background The physiological level of reactive oxygen species (ROS) is necessary for many cellular functions. However, during the in-vitro manipulations, cells face a high level of ROS, leading to reduced cell quality. Preventing this abnorm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4fc9a36d23f846f390432ce55f803ba2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 21, Iss 1, Pp 1-18 (2022)
Abstract Background The quality of foods taken during breakfast could contribute in shaping diet quality. This study determined the regularity of breakfast consumption and breakfast quality based on the food, energy and nutrient intakes of Filipinos.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f66e2d87bc614ae7a7e1e06dcfd69a9b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.