Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"NOUI, Yassine"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food & Health (2602-2834); 2023, Vol. 9 Issue 3, p230-241, 12p
Autor:
Noui, Yassine1 noui.yassine@univ-batna.dz, Lekbir, Adel1, Chibane, Hayet Amellal2, Smail, Baya1, Ibrir, Imene1
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2019, Vol. 20 Issue 3, p415-419. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Noui, Yassine1 noui.yassine@gmail.comnoui.yassine@univ-batna.dz, Lombarkia, Ourida Alloui1, Bekrar, Amel1, Amellal, Hayet Chibane2, Lekbir, Adel1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. Jun2015, Vol. 7 Issue 2, p53-62. 10p.
Autor:
NOUI, Yassine1 noui.yassine@gmail.com, LOMBARKIA, Ourida ALLOUI1, BEKRAR, Amel1, CHIBANE, Hayet AMELLAL2, LEKBIR, Adel1, ABDEDDAIM, Mohamed, FAHLOUL, Djamel1, BACHA, Ali1
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2014, Vol. 15 Issue 2, p276-283. 8p.
The objective of this study was to optimize the extraction conditions for phenolic compounds, total flavonoids, and antioxidant activity from Deglet-Nour variety. The extraction of active components from natural sources depends on different factors.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a3ff0b5ea70a66b551167c3fef6ef090
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mediterranean Journal of Nutrition & Metabolism; 2017, Vol. 10 Issue 3, p211-221, 11p
Autor:
Lekbir, Adel, Alloui Lombarkia, Ourida, Haddad, Soumia, Mizane, Bouchra, Noui, Yassine, Abdeddaim, Mouhamed, Baississe, Salima, Ferhat, Radhia
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology; 2015, Vol. 16 Issue 1, p201-206, 6p