Zobrazeno 1 - 10
of 796
pro vyhledávání: '"NIR-Spektroskopie"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Feed Magazine / Kraftfutter. 8/11/2022, Issue 7/8, p13-19. 7p.
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 76
Autor:
Málková, Tereza
The aim of this work was to create an overview of the possibilities of using NIR spectroscopy for evaluation of grain quality and evaluation of the influence of malting barley varieties, test site and a treatment system for the crude protein content
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::77fa0072cb8deefb3bb036c4ea11850c
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-427374
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-427374
Autor:
Katharina Anne Scherf, C. Schuster
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 75
Autor:
Dračková, M.1 drackovam@vfu.cz, Hadra, L.2, Janštová, B.1, Navrátilová, P.1, Přidalová, H.1, Vorlová, L.1
Publikováno v:
Acta Veterinaria Brno. Sep2008, Vol. 77 Issue 3, p415-422. 8p. 2 Charts, 8 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šnurkovič, Petr
The dissertation thesis is focused on investigation of possibilities of usage NIR spectroscopy for nutritional composition of fruit and vegetables evaluation. The basic nutritional components of fruit and vegetables, methods of apples, peaches and to
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-425528