Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"NIKOLOVA, Radosveta"'
Autor:
Tumbarski, Yulian1 tumbarski@abv.bg, Nikolova, Radosveta1, Petkova, Nadezlida2, Ivanov, Ivan2, Lante, Anna3
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Apr-Jun2019, Vol. 57 Issue 2, p230-237. 9p.
Autor:
Tumbarski, Yulian, Deseva, Ivelina, Mihaylova, Dasha, Stoyanova, Magdalena, Krastev, Lutsian, Nikolova, Radosveta, Yanakieva, Velichka, Ivanov, Ivan
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 56, Iss 4, Pp 546-552 (2018)
Food Technology and Biotechnology
Food Technology and Biotechnology
SUMMARY Members of the bacterial genus Bacillus are known as producers of a broad spectrum of antibiotic compounds of proteinaceous nature that possess inhibitory activity against different saprophytic and pathogenic microorganisms. In the current re
Autor:
Tumbarski, Yulian, Yanakieva, Velichka, Nikolova, Radosveta, Mineva, Gergana, Deseva, Ivelina, Mihaylova, Dasha, Ivanov, Ivan
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; Aug/Sep2018, Vol. 8 Issue 1, p659-662, 4p
Publikováno v:
Journal of Microbiology, Biotechnology & Food Sciences; Jun/Jul2018, Vol. 7 Issue 6, p623-627, 5p
Publikováno v:
Food & Environment Safety; Mar2015, Vol. 14 Issue 1, p37-44, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.