Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"NIH-AARP Diet and Health Study"'
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 5, p 1086 (2023)
Dietary total antioxidant capacity (TAC) is an index representing the total antioxidant power of antioxidants consumed via the diet. This study aimed to investigate the association between dietary TAC and mortality risk in the US adults using data fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/057e7ca5d6e448c3a5e719ff0de866b7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shaoming Wang, Maryam Hashemian, Christian C. Abnet, Vineeth Amba, Arash Etemadi, Gwen Murphy
Publikováno v:
Nutrients, Vol 11, Iss 7, p 1508 (2019)
Nutrients
Volume 11
Issue 7
Nutrients
Volume 11
Issue 7
Although previous studies have shown inverse associations between nut consumption and mortality, the associations between nut consumption and less common causes of mortality have not been investigated. Additionally, about 50% of peanut consumption in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.