Zobrazeno 1 - 10
of 1 369
pro vyhledávání: '"NIGELLA arvensis"'
Autor:
Jian, Jinjing, Yuan, Yi, Vilatersana, Roser, Li, Linfeng, Wang, Yuguo, Zhang, Wenju, Song, Zhiping, Kong, Hongzhi, Peter Comes, Hans, Yang, Ji
Publikováno v:
In Molecular Phylogenetics and Evolution November 2023 188
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Heliyon June 2020 6(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ibn Al-Haitham Journal for Pure and Applied Sciences, Vol 33, Iss 3 (2020)
Two field experiments were performed to study the response of two species , Nigella sativa L. and Nigella arvensis L. within different sowing dates at spring and autumn seasons which included 1st and 20th March, 10th April and 1st May for spring seas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9f1ae3d26924a13bd1f4c6d9686018f
Publikováno v:
Heliyon, Vol 6, Iss 6, Pp e04265- (2020)
The present study was designed to determine the glaucine, quercetin and kaempferol contents in the root and shoot parts of Nigella arvensis, treated for 21 days with different concentrations of the nanoparticles (NPs), including titanium dioxide (TiO
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2eff3252f8c491995476571b5faa794
Autor:
Hussah Abdullah Alshwyeh, Sahar Khamees Aldosary, Muna Abdulsalam Ilowefah, Raheem Shahzad, Adeeb Shehzad, Saqib Bilal, In-Jung Lee, Jannah Ahmed Al Mater, Fatima Najf Al-Shakhoari, Waad Abdulrahman Alqahtani, Nurkhalida Kamal, Ahmed Mediani
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 2, p 550 (2022)
Nigella species are widely used to cure various ailments. Their health benefits, particularly from the seed oils, could be attributed to the presence of a variety of bioactive components. Roasting is a critical process that has historically been used
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6abef9d1e1ce47c6860582b65d47eba3
Publikováno v:
In Advanced Powder Technology January 2018 29(1):202-210