Zobrazeno 1 - 10
of 238
pro vyhledávání: '"NIELSEN, J. H."'
Autor:
Omiste, J. J., Gärttner, M., Schmelcher, P., González-Férez, R., Holmegaard, L., Nielsen, J. H., Stapelfeldt, H., Küpper, J.
Publikováno v:
Phys. Chem. Chem. Phys. 13, 18815-18824 (2011)
We present a theoretical study of recent laser-alignment and mixed-field-orientation experiments of asymmetric top molecules. In these experiments, pendular states were created using linearly polarized strong ac electric fields from pulsed lasers in
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1105.0534
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Glass Structures & Engineering; Mar2023, Vol. 8 Issue 1, p1-2, 2p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
INTRODUCTION Within our modern society we are all continuously requesting more and more capacity in communication systems. This is for example due to increased internet traffic caused by an increasing number of consumers of the internet in developing
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::04c6e6813458ca58e27365b5b456848d
https://zenodo.org/record/3535851
https://zenodo.org/record/3535851
Autor:
Rauh, V., Lotte Bach Larsen, Marianne Hammershøj, Ipsen, R., Paulsson, M., Nielsen, J. H., Bakman, M.
Publikováno v:
Rauh, V, Larsen, L B, Hammershøj, M, Ipsen, R, Paulsson, M, Nielsen, J H & Bakman, M 2012, ' Virkning af individuelle proteiner og forbehandling på inaktivering af plasmin i mælk ', InSPIRE Konkurrencekraft til dansk fødevaresektor, København, Danmark, 22/05/2012 .
Aarhus University
Aarhus University
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::653bdf2aaa44a6a5b682cf55d460d08e
https://pure.au.dk/portal/da/publications/virkning-af-individuelle-proteiner-og-forbehandling-paa-inaktivering-af-plasmin-i-maelk(5edc87a4-c26e-48d4-bf35-7e5a6374eb67).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/virkning-af-individuelle-proteiner-og-forbehandling-paa-inaktivering-af-plasmin-i-maelk(5edc87a4-c26e-48d4-bf35-7e5a6374eb67).html
Publikováno v:
Larsen, M K, Fretté, X C, Kristensen, T, Eriksen, J, Søegaard, K & Nielsen, J H 2011, ' Content of Fatty Acids, Vitamin E and Carotenoids in Milk and Herbage as Affected by Sward Composition and Period of Grazing ', Denmark, 18/05/2011-20/05/2011, .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::e9ad4d7dc6b262e89239c362e7178569
https://pure.au.dk/portal/da/publications/content-of-fatty-acids-vitamin-e-and-carotenoids-in-milk-and-herbage-as-affected-by-sward-composition-and-period-of-grazing(c31ad28b-67ec-46be-8c1d-40058b9e9ff7).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/content-of-fatty-acids-vitamin-e-and-carotenoids-in-milk-and-herbage-as-affected-by-sward-composition-and-period-of-grazing(c31ad28b-67ec-46be-8c1d-40058b9e9ff7).html
Publikováno v:
Dalsgaard, T K, Otzen, D, Nielsen, J H & Larsen, L B 2007, ' Changes in structures of milk proteins upon photo-oxidation ', J. Agr. Food Chem., no. 55, pp. 10968-10976 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::11fcdfcad77058b60ea89a47f2ec033b
https://pure.au.dk/portal/da/publications/changes-in-structures-of-milk-proteins-upon-photooxidation(60fde6c0-d573-11dc-bc43-000ea68e967b).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/changes-in-structures-of-milk-proteins-upon-photooxidation(60fde6c0-d573-11dc-bc43-000ea68e967b).html