Zobrazeno 1 - 10
of 739
pro vyhledávání: '"NICOLETTI I."'
Autor:
De Rossi, P., Ricelli, A., Reverberi, M., Bello, C., Fabbri, A.A., Fanelli, C., De Rossi, A., Corradini, D., Nicoletti, I.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 15 May 2012 156(2):127-132
Autor:
Imbrici, P., Gualandi, F., D'Adamo, M.C., Masieri, M. Taddei, Cudia, P., De Grandis, D., Mannucci, R., Nicoletti, I., Tucker, S.J., Ferlini, A., Pessia, M.
Publikováno v:
In Neuroscience 2 December 2008 157(3):577-587
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International 2005 38(8):937-942
Autor:
D'Incalci, M., Colombo, T., Ubezio, P., Nicoletti, I., Giavazzi, R., Erba, E., Ferrarese, L., Meco, D., Riccardi, R., Sessa, C., Cavallini, E., Jimeno, J., Faircloth, G.T.
Publikováno v:
In European Journal of Cancer September 2003 39(13):1920-1926
Autor:
Nicoletti, I.1, Bellincontro, A.2, De Rossi, A1, De Sanctis, F.2, Tiberi, D.3, Pietromarchi, P.3, Botondi, R.2, Corradini, D.1, Mencarelli, F.2
Publikováno v:
Australian Journal of Grape & Wine Research. Oct2013, Vol. 19 Issue 3, p358-368. 11p.
Autor:
Nicoletti, I.1 (AUTHOR), Cogliandro, E.1 (AUTHOR), Corradini, C.1 (AUTHOR), Corradini, D.1 (AUTHOR), Pizzoferrato, L.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. 3/1/2000, Vol. 23 Issue 5, p717-726. 10p.
Publikováno v:
The Journal of Infectious Diseases, 1976 Nov 01. 134, S374-S379.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/30106520
Autor:
Martini D., Del Bo' C., Gardana C., Ciccoritti R., Taddei F., Nicoletti I., Corradini D., Riso P., Porrini M., D'Egidio M.G.
Publikováno v:
IV International Conference on Foodomics "Food to life", pp. 41–42, Cesena, 8-9 ottobre 2015
info:cnr-pdr/source/autori:Martini D., Del Bo' C., Gardana C., Ciccoritti R., Taddei F., Nicoletti I., Corradini D., Riso P., Porrini M., D'Egidio M.G./congresso_nome:IV International Conference on Foodomics "Food to life"/congresso_luogo:Cesena/congresso_data:8-9 ottobre 2015/anno:2015/pagina_da:41/pagina_a:42/intervallo_pagine:41–42
info:cnr-pdr/source/autori:Martini D., Del Bo' C., Gardana C., Ciccoritti R., Taddei F., Nicoletti I., Corradini D., Riso P., Porrini M., D'Egidio M.G./congresso_nome:IV International Conference on Foodomics "Food to life"/congresso_luogo:Cesena/congresso_data:8-9 ottobre 2015/anno:2015/pagina_da:41/pagina_a:42/intervallo_pagine:41–42
The present pilot study investigated the impact of debranning fractions and debranned kernels, used as ingredient, on phenolic acids (PAs) and total phenolic compounds content of pasta. In addition, the bioavailability of PAs in humans following the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::d54708b922d69303674f9ba909be127c
http://www.cnr.it/prodotto/i/342801
http://www.cnr.it/prodotto/i/342801