Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"NEDELKOVSKI, DUšKO"'
Autor:
Poposka Hristina, Mukaetov Duško, Cvetković Julijana, Andreevski Marjan, Tasevska Milena G., Bandjo Katerina O., Nedelkovski Duško, Gjoljevska Roze M.
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 23, Iss 4, Pp 183-197 (2022)
This research studies the copper contents in vineyard soils under vineyards affected by the long-term use of copper-based fungicides and evaluates the extent of this influence on the super accumulation in the main viniculture growing regions in North
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43c4c28fae8948b2b3247be5f67e7b3c
Autor:
Selamovska Ana, Gjamovski Viktor, Taseska-Gjorgjijevski Milena, Nedelkovski Duško, Beleski Klime, Bandjo-Oreshkovikj Katerina, Milanov Goran, Korunoska Biljana
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 23, Iss 4, Pp 221-228 (2022)
The contents of total phenolics, anthocyanins, flavan-3-ols, and the fruit antioxidant activity of 9 pomegranate varieties ('Zumnarija', 'Bejnarija', 'Valandovska kisela', 'Valandovska kiselo-slatka', 'Hidjas', 'Kisela', 'Karamustafa', 'Lifanka', and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ac0db2e59c747b8ac6caf31713d657a
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 15, Iss 4, Pp 425-438 (2014)
The paper investigates the impact and the selection of grape varieties, as well as finding out, improvement and implementation of the most appropriate technological processes and production methods on the quality of strong alcoholic drinks from grape
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9334e61c89242ed92d63d07b3f4fa8c
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 13, Iss 4, Pp 681-686 (2012)
Cryoprotectants are known as substances that are used for protection of biological tissue from freezing damage. Among the most important cryoprotectants are carbohydrates such as glucose, fructose, sucrose raffinose, starch. Starch is a carbohydrate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72f1ff034f894f33b97eed076498116d
Autor:
NEDELKOVSKI, DUšKO1 duskosk8@yahoo.com, CVETKOVIć, JULIJANA1, BELESKI, KLIME1, POPOSKA, HRISTINA1
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Agricultural Science. 2017, Vol. 23 Issue 3, p33-39. 7p.
Autor:
Selamovska, Ana, Gjamovski, Viktor, Korunoska, Biljana, Taseska-Gjorgjijevski, Milena, Beleski, Klime, Nedelkovski, Duško, Orešković, Katerina Bandjo, Djoljevska-Milenkovska, Roze, Rajčin, Viktor
Publikováno v:
Contributions. Section of Natural, Mathematical & Biotechnical Sciences; 2021/2022, Vol. 42/43 Issue 1/2, p45-52, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.