Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"NEBBIA, Stefano"'
Autor:
Saviard, Tanguy, Menard, Olivia, Nebbia, Stefano, Ossemond, Jordane, Henry, Gwénaële, Chacon, Raphaël, Le Feunteun, Steven, Dupont, Didier, Le Roux, Linda
Publikováno v:
In Food Research International August 2024 190
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nebbia, Stefano, Ménard, Olivia, Cochet, Marie-Françoise, Henry, Gwénaële, Daniel, Nathalie, Moran, Lorraine, Lennon, Kate, Dollard, Grainne, Moloney, Cian, Collins, Michelle, Morgan, François, Dupont, Didier
Publikováno v:
In Food Research International May 2023 167
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nebbia, Stefano1 (AUTHOR), Lamberti, Cristina1 (AUTHOR), Cirrincione, Simona1 (AUTHOR), Acquadro, Alberto2 (AUTHOR), Abbà, Simona3 (AUTHOR), Ciuffo, Marina3 (AUTHOR), Torello Marinoni, Daniela2 (AUTHOR), Manfredi, Marcello4 (AUTHOR), Marengo, Emilio4 (AUTHOR), Calzedda, Roberta5 (AUTHOR), Monti, Giovanna5 (AUTHOR), Cavallarin, Laura1 (AUTHOR) laura.cavallarin@ispa.cnr.it, Giuffrida, Maria Gabriella1 (AUTHOR), Santos, Alexandra (AUTHOR)
Publikováno v:
Pediatric Allergy & Immunology. Nov2021, Vol. 32 Issue 8, p1743-1755. 13p.
Autor:
Giribaldi, Marzia, Nebbia, Stefano, Briard-Bion, Valérie, Jardin, Julien, Peila, Chiara, Coscia, Alessandra, Dupont, Didier, Cavallarin, Laura, Deglaire, Amélie
Publikováno v:
Food chemistry 369 (2022). doi:10.1016/j.foodchem.2021.130998
info:cnr-pdr/source/autori:Giribaldi, Marzia; Nebbia, Stefano; Briard-Bion, Valérie; Jardin, Julien; Peila, Chiara; Coscia, Alessandra; Dupont, Didier; Cavallarin, Laura; Deglaire, Amélie/titolo:Simulated dynamic digestion reveals different peptide releases from human milk processed by means of holder or high temperature-short time pasteurizaSimulated dynamic digestion reveals different peptide releases from human milk processed by means of holder or HTST pasteurization/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2021.130998/rivista:Food chemistry/anno:2022/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:369
info:cnr-pdr/source/autori:Giribaldi, Marzia; Nebbia, Stefano; Briard-Bion, Valérie; Jardin, Julien; Peila, Chiara; Coscia, Alessandra; Dupont, Didier; Cavallarin, Laura; Deglaire, Amélie/titolo:Simulated dynamic digestion reveals different peptide releases from human milk processed by means of holder or high temperature-short time pasteurizaSimulated dynamic digestion reveals different peptide releases from human milk processed by means of holder or HTST pasteurization/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2021.130998/rivista:Food chemistry/anno:2022/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:369
High Temperature-Short Time (HTST) pasteurization was proposed as an alternative to Holder pasteurization (HOP) to increase the retention of specific human milk (HM) bioactive proteins. The present study explored whether HTST and HOP differently affe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::3765a9fca4ce86996d6cf62e7e442bcb
https://publications.cnr.it/doc/458314
https://publications.cnr.it/doc/458314
Autor:
Nebbia, Stefano1 (AUTHOR), Lamberti, Cristina1 (AUTHOR) cristina.lamberti@ispa.cnr.it, Giorgis, Veronica2 (AUTHOR), Giuffrida, Maria Gabriella1 (AUTHOR), Manfredi, Marcello3 (AUTHOR), Marengo, Emilio3 (AUTHOR), Pessione, Enrica4 (AUTHOR), Schiavone, Achille5 (AUTHOR), Boita, Monica2 (AUTHOR), Brussino, Luisa2 (AUTHOR), Cavallarin, Laura1 (AUTHOR), Rolla, Giovanni2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Clinical & Experimental Allergy. Oct2019, Vol. 49 Issue 10, p1379-1382. 4p. 1 Black and White Photograph, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giribaldi, Marzia1 (AUTHOR) marzia.giribaldi@cnr.it, Nebbia, Stefano1,2 (AUTHOR), Briard-Bion, Valerie2 (AUTHOR) valerie.briard-bion@inrae.fr, Jardin, Julien2 (AUTHOR) julien.jardin@inrae.fr, Ménard, Olivia2 (AUTHOR) olivia.menard@inrae.fr, Dupont, Didier2 (AUTHOR) dider.dupont@inrae.fr, Coscia, Alessandra3 (AUTHOR) alessandra.coscia@unito.it, Cresi, Francesco3 (AUTHOR) francesco.cresi@unito.it, Lamberti, Cristina1 (AUTHOR) cristina.lambert@cnr.it, Cavallarin, Laura1 (AUTHOR) laura.cavallarin@cnr.it, Deglaire, Amélie2 (AUTHOR) amelie.deglaire@institut-agro.fr
Publikováno v:
Food Chemistry. Jan2025, Vol. 462, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.