Zobrazeno 1 - 10
of 185
pro vyhledávání: '"NCGS"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
There has been an increasing interest in the relationship between wheat digestibility and potential toxicity to the host. However, there is a lack of understanding about temporal profile of digestion of wheat proteins from different food matrices und
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/393b1bcb95cf4e2697c12b343b6548b6
Autor:
Nicoletta Greco, Annalinda Pisano, Laura Mezzatesta, Marta Pettinelli, Arianna Meacci, Maria Gemma Pignataro, Carla Giordano, Antonio Picarelli
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 10, p 2353 (2023)
The clinical examination of patients often includes the observation of the existence of a close relationship between the ingestion of certain foods and the appearance of various symptoms. Until now, the occurrence of these events has been loosely def
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47e43d465b4840e3ab286f090afed305
Publikováno v:
Journal of Education, Health and Sport, Vol 11, Iss 3, Pp 26-33 (2021)
Gluten to mieszanina wielu pojedynczych, powiązanych białek, które tworzą materiał magazynowy w pszenicy. Są to głównie gliadyny monomeryczne i gluteniny polimeryczne tworzące ze sobą kompleksy, stabilizowane mostkami dwusiarczkowymi, dlate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a91cce5f66d455c889b82539e870f3c
Publikováno v:
IEEE Access, Vol 9, Pp 36114-36124 (2021)
The utility scale of non-conventional generators (NCGs), such as wind and photovoltaic (PV) plants, are competitive alternatives to synchronous machines (SMs) for power generation. Higher penetration of NCGs has been respondent of causing several rec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a993f25c5d6d467b86ccae887fd54e15
Autor:
Yoram Elitsur, Deborah Preston
Publikováno v:
Gastrointestinal Disorders, Vol 2, Iss 2, Pp 118-122 (2020)
The gluten-free diet has become popular among the public. People who are using this diet have reported symptom relief once gluten has been removed from their diet. Nonceliac gluten sensitivity (NCGS) has emerged as a new diagnosis for those patients
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81b0d031109343c1b2191e5273be8c0a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Ahmed, R. Hallam, G. Webster, A. Rej, I. D. Croall, S. H. Coleman, T. Key, R. Buckle, C. C. Shaw, J. Goodwin, I. Aziz, D. S. Sanders
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 20, Iss 1, Pp 1-2 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b5056698bf24f0d88d91eab1652dcb2
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 7 (2020)
Most common food grains contain gluten proteins and can cause adverse medical conditions generally known as gluten-related disorders. Celiac disease is an immune-mediated enteropathy triggered by gluten in individuals carrying a specific genetic make
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ff4262b69484c0091afce904aaef55a