Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"NCD and risk factors"'
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 12 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7df2b0bc0894ba59f233660a5f17aa7
Autor:
Nadia Flexner, Mavra Ahmed, Christine Mulligan, Jodi T. Bernstein, Anthea K. Christoforou, Jennifer J. Lee, Neha Khandpur, Mary R. L’Abbe
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
BackgroundFront-of-pack labeling (FOPL) has been identified as a cost-effective policy to promote healthy food environments and to help consumers make healthier food choices. Consumer surveys report that after implementation of mandatory ‘high in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4a53a1232d8404c8f0c7ccc6888a417
Autor:
Nadia Flexner, Alena P. Ng, Mavra Ahmed, Neha Khandpur, Rachel B. Acton, Jennifer J. Lee, Mary R. L’Abbe
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
BackgroundFront-of-pack labeling (FOPL) has been identified as a cost-effective policy to promote healthy diets. Health Canada has recently published FOPL regulations that will require food and beverages that meet or exceed set thresholds for sodium,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0387cfb32c34f059fcd4293b64f274b
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 10 (2023)
Poor nations are already facing the heat of double burden of communicable and non-communicable diseases (NCDs), often known as chronic illnesses, which are characterized by a protracted course and are multifactorial in causation. In addition to this,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88e137c95c7940bb9d379eed6e86c8b2
Autor:
Francisco Goiana-da-Silva, David Cruz-e-Silva, Ana Rito, Carla Lopes, Magdalena Muc, Ara Darzi, Fernando Araújo, Marisa Miraldo, Alexandre Morais Nunes, Luke N. Allen
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 10 (2022)
BackgroundExcessive salt consumption—associated with a range of adverse health outcomes—is very high in Portugal, and bread is the second largest source. Current Portuguese legislation sets a maximum limit of 1.4 g salt per 100 g bread, but impor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5a20ccb53f4542f1a7dd40b78756bd7d
Publikováno v:
Frontiers in Public Health, Vol 10 (2022)
IntroductionFront of Package Food Labels (FoP) help consumers make healthier food choices at the point of purchase by giving details about the nutrients available in the packaged food items.Aim and ObjectiveA prospective multi-centric cross-sectional
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8456f1ac8ac74e619f94a27038d1b3fd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.