Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"NAYAK, NATASHA"'
Autor:
Binsi, P.K., Nayak, Natasha, Sarkar, P.C., Sahu, Upali, Lalitha, K.V., Ninan, George, Ravishankar, C.N.
Publikováno v:
In LWT July 2019 108:446-455
Autor:
NAYAK, NATASHA
Publikováno v:
Economic and Political Weekly, 2018 Oct 01. 53(40), 48-57.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26703710
Autor:
Nayak, Natasha, Singh, Harjinder
Publikováno v:
In Reference Module in Food Science 2016
Publikováno v:
Food chemistry. 221
Fish roes are considered as nutritionally valuable for their high content of essential fatty acids and amino acids. However, roe lipids undergo considerable extent of oxidation during processing and storage, imparting objectionable bitter taste and r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research; Jun2018, Vol. 37 Issue 2, p126-131, 6p, 1 Diagram, 5 Charts
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.