Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"NAWARA, Piotr"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Technologica Agriculturae, Vol 19, Iss 4, Pp 84-88 (2016)
The article describes the designed and manufactured tube furnace intended for, inter alia, determining the melting temperature of ash conforming to the standard of ISO-540:2001. The possibility of digital sample observation and several programs contr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b84e48d2aeb4ca28ca48d39c2f1ddb8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 132, p 02004 (2019)
Colour evaluation, using its numerous parameters, is applied to assess qualitative changes of products resulting from the use of specific technological treatment. The study investigates the possibility of using the CIE L*a*b* method to determine sele
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2625184e957040f48d310d41d0d50bb9
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 132, p 01019 (2019)
Strawberry fruit products are of high commercial and consumption value, while difficult to harvest due to their very low mechanical strength and difficulties in identifying them within the plants. Therefore, robots harvesting strawberries should conn
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9698cb89a1fb4d5ca079b8b154b2abc6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Trzyniec Karolina, Nawara Piotr, DroZdZ Magdalena, Popardowski Ernest, Oziemblowski Maciej, Nawirska-Olszanska Agnieszka
Publikováno v:
2018 Applications of Electromagnetics in Modern Techniques and Medicine (PTZE).
Photon emission from 7 different craft beers manufactured for “Trzech Kumpli” brewery was analyzed. According to Popp’s hypothesis, the quality of food can be significantly related to the optimal and characteristic level of photon emissions fro
Autor:
Nawara Piotr, Gliniak Maciej, Drozdz Tomasz, Kielbasa Pawel, Tabor Sylwester, M. Ostafin, Miernik Anna
Publikováno v:
2017 Progress in Applied Electrical Engineering (PAEE).
The study used Saccharomyces cerevisiae yeast strain. The yeasts were streaked reductionally onto solid YPD medium on Petri dishes and cultured in an incubator at temperature of 28°C over 48 hours. Fluid culture of Saccharomyces cerevisiae strain wa