Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"NAT8L"'
Autor:
John R. Moffett, Narayanan Puthillathu, Ranjini Vengilote, Diane M. Jaworski, Aryan M. Namboodiri
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 11 (2020)
Acetate is a major end product of bacterial fermentation of fiber in the gut. Acetate, whether derived from the diet or from fermentation in the colon, has been implicated in a range of health benefits. Acetate is also generated in and released from
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/430847e7407144009ab6723648dd2a8f
Autor:
Robert Kowalski, Piotr Pikul, Krzysztof Lewandowski, Monika Sakowicz-Burkiewicz, Tadeusz Pawełczyk, Marlena Zyśk
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 9, p 1404 (2021)
Neuronal N-acetylaspartate production appears in the presence of aspartate N-acetyltransferase (NAT8L) and binds acetyl groups from acetyl-CoA with aspartic acid. Further N-acetylaspartate pathways are still being elucidated, although they seem to in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8b963a4480743cea3b2e77144d0175c
Autor:
Abhilash P. Appu, John R. Moffett, Peethambaran Arun, Sean Moran, Vikram Nambiar, Jishnu K. S. Krishnan, Narayanan Puthillathu, Aryan M. A. Namboodiri
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Neuroscience, Vol 10 (2017)
Canavan disease is caused by mutations in the gene encoding aspartoacylase (ASPA), a deacetylase that catabolizes N-acetylaspartate (NAA). The precise involvement of elevated NAA in the pathogenesis of Canavan disease is an ongoing debate. In the pre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1631f1ff95845ab838fe1462d225129
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tadeusz Pawelczyk, Piotr Pikul, Krzysztof Lewandowski, Marlena Zyśk, Robert Kowalski, Monika Sakowicz-Burkiewicz
Publikováno v:
Antioxidants
Volume 10
Issue 9
Antioxidants, Vol 10, Iss 1404, p 1404 (2021)
Volume 10
Issue 9
Antioxidants, Vol 10, Iss 1404, p 1404 (2021)
Neuronal N-acetylaspartate production appears in the presence of aspartate N-acetyltransferase (NAT8L) and binds acetyl groups from acetyl-CoA with aspartic acid. Further N-acetylaspartate pathways are still being elucidated, although they seem to in
Autor:
Narayanan Puthillathu, Aryan M.A. Namboodiri, Diane M. Jaworski, Ranjini Vengilote, John R. Moffett
Publikováno v:
Frontiers in Physiology
Frontiers in Physiology, Vol 11 (2020)
Frontiers in Physiology, Vol 11 (2020)
Acetate is a major end product of bacterial fermentation of fiber in the gut. Acetate, whether derived from the diet or from fermentation in the colon, has been implicated in a range of health benefits. Acetate is also generated in and released from
Autor:
John R. Moffett, Aryan M.A. Namboodiri, Diane M. Jaworski, Ranjini Vengilote, Narayanan Puthillathu
Publikováno v:
Frontiers in Physiology
Frontiers in Physiology, Vol 11 (2020)
Frontiers in Physiology, Vol 11 (2020)
Acetate, the shortest chain fatty acid, has been implicated in providing health benefits whether it is derived from the diet or is generated from microbial fermentation of fiber in the gut. These health benefits range widely from improved cardiac fun
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.