Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"NASERİFAR, Farnaz"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Naserifar, Farnaz1 (AUTHOR), Sahiner, Asli2 (AUTHOR), Kizilirmak Esmer, Ozlem1 (AUTHOR) ozlem.kizilirmak@ege.edu.tr
Publikováno v:
Packaging Technology & Science. Apr2024, Vol. 37 Issue 4, p213-223. 11p.
Publikováno v:
Volume: 31, Issue: 1 87-92
Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi
Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi
Chicken meat is a food, with a short shelf life due to its high protein and moisture content, which is highly susceptible to both microbial and biochemical degradation. Furthermore, to increase the reliable production of fresh chicken meat and to ens
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::dd8561c1ad1543e93c2eb4786e360e8e
https://dergipark.org.tr/tr/pub/evmd/issue/54770/623386
https://dergipark.org.tr/tr/pub/evmd/issue/54770/623386
Publikováno v:
Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi; 2020, Vol. 31 Issue 1, p87-92, 6p