Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"NABASIRYE, M"'
Autor:
Kugonza, D.R., Jianlin, H., Nabasirye, M., Mpairwe, D., Kiwuwa, G.H., Okeyo, A.M., Hanotte, O.
Publikováno v:
In Livestock Science 2011 135(2):140-147
Publikováno v:
Uganda Journal of Agricultural Sciences; Vol 1, No 1 (1993); 5-12
The propagation and distribution of robusta coffee (Coffea canephora Pierre), clonal selections in Uganda has been hampered by logistics. These clonal selections also exhibit a substantial degree of genotype-environmental interaction. Our objectives
Publikováno v:
African Crop Science Journal; 2019, Vol. 27 Issue 3, p529-544, 16p
Publikováno v:
African Crop Science Journal; Vol 20, No 2 (2012); 107-116
Grain soybean (Glycine max L.) is the primary source of vegetable protein for food and feed supplements, and accounts for much of the world’s oil supply. In most parts of Africa, soybean production potential is yet to be realised largely due to lac
Autor:
Ayalew, Wondossen1,2 (AUTHOR) wondessenayalew9@gmail.com, Wu, Xiaoyun1 (AUTHOR) wuxiaoyun@caas.cn, Tarekegn, Getinet Mekuriaw2,3 (AUTHOR) getinet.tarekegn@sruc.ac.uk, Sisay Tessema, Tesfaye2 (AUTHOR), Naboulsi, Rakan4 (AUTHOR), Van Damme, Renaud5 (AUTHOR) erik.bongcam@slu.se, Bongcam-Rudloff, Erik5 (AUTHOR), Edea, Zewdu6 (AUTHOR) zededeaget@gmail.com, Chu, Min1 (AUTHOR) chumin@caas.cn, Enquahone, Solomon2 (AUTHOR), Liang, Chunnian1 (AUTHOR), Yan, Ping1 (AUTHOR) getinet.tarekegn@sruc.ac.uk
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Jun2024, Vol. 25 Issue 11, p6142. 16p.
Autor:
WARMAN, ADI TIYA1, PANJONO1 panjono@mail.ugm.ac.id, ADHILAH, GALIH TRIE1, ATMOKO, BAYU ANDRI2, BINTARA, SIGIT1, WIDI, TRI SATYA MASTUTI1, BALIARTI, ENDANG1, JANNAH, ZAENAB NURUL1
Publikováno v:
Nusantara Bioscience. May2024, Vol. 16 Issue 1, p104-110. 7p.
Publikováno v:
African Crop Science Journal; Vol 10, No 3 (2002)
Received 25 May 2001; accepted 20 May, 2002) ABSTRACT Pod shattering in soybean is a major production constraint causing high field yield losses in the tropic and sub tropics. With regard to pod shattering, soybean varieties can be categorised as tol
Autor:
Kugonza, D.R., Kiwuwa, G.H., Mpairwe, D., Jianlin, H., Nabasirye, M., Okeyo, A.M., Hanotte, O.
Publikováno v:
Journal of Animal Breeding & Genetics; Feb2012, Vol. 129 Issue 1, p30-40, 11p, 3 Charts, 3 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.