Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"N.S. Buergel"'
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association. 103:85-86
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association. 103:210-211
Publikováno v:
Journal of the American Dietetic Association. 101:A-104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
National Academies of Sciences, Engineering, and Medicine, Health and Medicine Division, Division of Behavioral and Social Sciences and Education, Food and Nutrition Board, Board on Environmental Change and Society, Committee on a Systems Approach to Reducing Consumer Food Waste, Maria Oria, Barbara O. Schneeman
Approximately 30 percent of the edible food produced in the United States is wasted and a significant portion of this waste occurs at the consumer level. Despite food's essential role as a source of nutrients and energy and its emotional and cultural