Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"N.S. Anikina"'
Publikováno v:
Scientific Works of North Caucasian Federal Scientific Center of Horticulture, Viticulture, Wine-making. 29:310-316
Publikováno v:
Scientific Works of North Caucasian Federal Scientific Center of Horticulture, Viticulture, Wine-making. 22:79-88
Publikováno v:
Аналитика и контроль. 23:158-167
Current article discusses methods for evaluating the color of wines based on the principles of visual tasting and spectrophotometric measurement. A particular attention has been paid to the chromatic profile of wines including the color intensity ( I
Autor:
N. V. Gnilomedova, Wine-Making \\', Magarach, Wine-Making \\'Magarach\\', V.G. Gerzhikova, N.S. Anikina
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 191-200 (2018)
The current problem of winemaking is the confirmation of a method for producing table and liqueur wines to protect the economic interests of producers and protect the health of consumers. It is possible to determine the nature of the sugars contained
Autor:
N. V. Gnilomedova, M.V. Ermikhina, D.Y. Pogorelov, L.A. Mikheyeva, O.V. Ryabinina, N.S. Anikina, V.G. Gerzhikova, S.N. Chervyak
Publikováno v:
Magarach. Vinogradstvo i Vinodelie.
Проблема выявления фальсифицированной продукции актуальна не только для отечественного виноделия, но и для винопроизводителей мирово
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 659:012087
The authors studied introduced (Aligote, Rkatsiteli, White Muscat, Riesling Rhine), indigenous (Kokur white, Sabbat) and classified varieties of grapes of Magarach Institute (first-born Magarach, Citron Magaracha, Muscat aligote), growing in Crimea,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. V. Golubnichaya, T. A Zhylyakova, V.G. Gerzhykova, A. Ya. Kirichenko, N.S. Anikina, O. A. Gorobchenko, O. T. Nikolov
Publikováno v:
2008 18th International Crimean Conference - Microwave & Telecommunication Technology.
The usefulness of permittivity measurement at two frequencies for the analysis of multi-component water solution dielectric properties in microwave range is shown. The ratio of these two frequencies should be equal to 4. The advantages of the propose
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.