Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"N.P. Mangia"'
Publikováno v:
II International Conference on Quality Management of Fresh Cut Produce: Convenience Food for a Tasteful Life, pp. 231–237, July 17, 2011
info:cnr-pdr/source/autori:Palma A.; Mangia N.P.; Mura D.; D'Aquino S./congresso_nome:II International Conference on Quality Management of Fresh Cut Produce: Convenience Food for a Tasteful Life/congresso_luogo:/congresso_data:July 17, 2011/anno:2018/pagina_da:231/pagina_a:237/intervallo_pagine:231–237
info:cnr-pdr/source/autori:Palma A.; Mangia N.P.; Mura D.; D'Aquino S./congresso_nome:II International Conference on Quality Management of Fresh Cut Produce: Convenience Food for a Tasteful Life/congresso_luogo:/congresso_data:July 17, 2011/anno:2018/pagina_da:231/pagina_a:237/intervallo_pagine:231–237
The purpose of this research was to study the effect of two edible coatings on the shelf-life of minimally processed cactus pears. Foodcoat® (F) and Pomfresh® (P) as standalone treatments or in combination (P+F), compared with un-treated fruit, wer
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pasquale Catzeddu, A. Del Caro, Nicola Secchi, Anna Maria Sanguinetti, Antonio Piga, N.P. Mangia
Publikováno v:
Food Science and Technology International. 17:23-29
This study evaluated the shelf life of fresh pasta filled with cheese subjected to modified atmosphere packaging (MAP) or air packaging (AP). After a pasteurization treatment, fresh pasta was packaged under a 50/50 N2/CO2 ratio or in air (air batch).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
XXI CONGRESSO NAZIONALE S.I.P.A.O.C., Foggia, 9-12 Settembre
info:cnr-pdr/source/autori:N.P. Mangia, M. Cottu, S. Chessa, O. Bulgari, G. Battacone, A. Nudda/congresso_nome:XXI CONGRESSO NAZIONALE S.I.P.A.O.C./congresso_luogo:Foggia/congresso_data:9-12 Settembre/anno:2014/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Large animals review 4 (2014): 192.
info:cnr-pdr/source/autori:N.P. Mangia, M. Cottu, S. Chessa, O. Bulgari, G. Battacone, A. Nudda/titolo:Latte fermentato mesofilo: effetto del genotipo di latte di capra al locus dell'alfa-s1 caseina (CSN1S1) sulla vitalità dei lattobacilli mesofili./doi:/rivista:Large animals review/anno:2014/pagina_da:192/pagina_a:/intervallo_pagine:192/volume:4
info:cnr-pdr/source/autori:N.P. Mangia, M. Cottu, S. Chessa, O. Bulgari, G. Battacone, A. Nudda/congresso_nome:XXI CONGRESSO NAZIONALE S.I.P.A.O.C./congresso_luogo:Foggia/congresso_data:9-12 Settembre/anno:2014/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Large animals review 4 (2014): 192.
info:cnr-pdr/source/autori:N.P. Mangia, M. Cottu, S. Chessa, O. Bulgari, G. Battacone, A. Nudda/titolo:Latte fermentato mesofilo: effetto del genotipo di latte di capra al locus dell'alfa-s1 caseina (CSN1S1) sulla vitalità dei lattobacilli mesofili./doi:/rivista:Large animals review/anno:2014/pagina_da:192/pagina_a:/intervallo_pagine:192/volume:4
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1189462e8f04347832d90c85d8d97b18
http://www.cnr.it/prodotto/i/317708
http://www.cnr.it/prodotto/i/317708
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.